Grönsaksknyten på grillen
Ingredienser
4 | kokta potatisar |
½ | paprika |
100 g | zucchini |
100 g | aubergine |
½ | rödlök |
100 g | gröna bönor |
100 g | fetaost |
Några blad basilika | |
Salt, svartpeppar | |
2 msk | olja |
Så gör du
- Skär potatisen i klyftor och de övriga grönsakerna i passliga munsbitar. Lägg alla grönsaker i en skål och ringla olja över. Salta och peppra enligt smak. Blanda runt så att oljan och kryddorna fördelas jämt.
- Riv fyra folieark (cirka 30 cm långa) och fördela grönsakerna i mitten av arken. Dela fetan i fyra bitar och lägg på grönsakerna. Riv basilikabladen lite mindre och lägg även dem på grönsakerna.
- Vik först två sidor mot varandra och rulla sedan de andra sidorna mot mitten så att det bildas ett paket.
- Grilla på svag värme i cirka 15 minuter. Servera eventuellt med en klick turkisk yoghurt.
