Grönsakscarpaccio med örtolja & solrosfrön
Ingredienser
4 portioner
1
zucchini
8
rädisor
2
morötter
1 dl
ärter
½
fänkål
Dressing
1
krossad vitlöksklyfta
2 msk
finhackad slätbladig persilja
2 msk
rybsolja
2 msk
kallpressad rybsolja
2 msk
citronsaft
1 tsk
inhemsk senap
Salt, svartpeppar
Rostade solrosfrön
Så gör du
- Vispa ihop alla ingredienser till dressingen.
- Skär alla grönsaker papperstunna med en vass kniv eller med en mandolin.
- Placera vackert på fyra fat, ringla över dressingen och strö till sist över rostade solrosfrön. Smaksätt med flingsalt och svartpeppar.
![Grönsakscarpaccio med örtolja & solrosfrön](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/carpaccio.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/carpaccio.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/carpaccio.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/carpaccio.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/carpaccio.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/carpaccio.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/carpaccio.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/carpaccio.jpg 1152w)