Grönsaker med dipp
Ingredienser
ca 600 g
grönsaker i bitar, till exempel morot, kålrot, blomkål, kålrabbi, gurka eller vitkål
Dipp
200 g
crème fraiche/grekisk yoghurt/gräddfil
1 tsk
paprikapulver
2 krm
lökpulver
1 krm
spiskummin
2 krm
salt
Gör så här
- Skär grönsakerna i stavar.
- Blanda dipp och fördela i fyra glas eller skålar.
- Placera grönsakerna i glasen och förvara i kyl fram till servering.
![Grönsaker med dipp](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/1D2A4045.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/1D2A4045.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/1D2A4045.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/1D2A4045.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/1D2A4045.jpg 1152w)