Fruktsallad
Ingredienser
2 mindre
äpplen
1
päron
4
plommon
40 g
nötkärnor
Lag
1 ½ dl
vatten
½
citron, saften
½ dl
socker
Så gör du
- Ansa frukten. Skär äpplen, päron och plommon i bitar. Varva frukten i en skål.
- Blanda till lagen och slå den över frukten. Dekorera med hackade nötter.
![Fruktsallad](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/fruktsallad_200217_093734.jpg 1152w)