Att leda matklubbar inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

Att leda matklubbar inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

De matlagningsklubbar som ingår i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är populära, men det råder brist på klubbledare. Maa- ja kotitalousnaiset och Ungmartha rf har utvecklat verktyg för dem som vill bli ledare för matlagningsklubbarna.

Nedan finns material för dem som vill leda matlagningskurser inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet. Ladda ned handboken och lektionsplanerna som Maa- ja kotitalousnaiset och Ungmartha utvecklat.

Handbok för ledare

Lektionsplaner för matlagningsklubbar inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

INBJUDAN: Kom och lyssna på webinariet! Verktygsmaterial för ledarna av matklubbar inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet presenteras den 30.5.2024.

Matklubbarna inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är populära, men det råder brist på klubbledare. Maa- ja kotitalousnaiset och Ungmartha har utvecklat verktyg för personer som är intresserade av att bli ledare för matlagningsklubbar.

Välkommen till webinariet torsdagen den 30.5. kl. 15.00-16.00 för att höra om verktygspaketet för FMH-matklubbarna. Alla som är intresserade av att leda matklubbar är välkomna.

Verktygen publiceras på Maa- ja kotitalousnaisets och Ungmarthas hemsidor samt på webbplatsen för Finlandsmodellen för hobbyverksamhet.

Deltagande och anmälan: Anmälningar senast onsdagen den 29.5. eller på morgonen den 30.5. Anmäl dig till webbinariet genom att skicka e-post till elise(at)martha.fi.

Program

15.00 Välkommen och presentation av projektet:

Utvecklingschef Marita Suontausta, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry

15.10 Om materialet för klubbledare:

Verksamhetsledare Elise Hindström, Ungmartha rf

15.25 Om matfostran för barn:

Hushållsrådgivare Elisabeth Eriksson, Finlands svenska Marthaförbund rf

15.35 Hur piloteringen gick till i praktiken i Övermalax: 

Klubbledare och handledare Isabel Flemming, Ungmartha rf

15.50 Frågor och diskussion

Se alla artiklar