Tunnbrödsrullar
Ingredienser
5 portioner
5
mjuka tunnbröd (gärna av fullkorn)
200 g
färskost
120 g
skivad kokt skinka
1
morot
½
röd paprika
ärtskott till garnering (kan uteslutas)
Gör så här
- Bre ett lager färskost på varje tunnbröd. Fördela skinkskivorna på bröden.
- Rulla försiktigt ihop tunnbröden. Dela rullarna på mitten med en kniv och ställ dem i en skål.
- Skala och skär moroten i smala stavar. Dela, kärna ur och skär paprikan i stavar. Sätt ner några stavar i toppen av varje rulle.
- Toppa tunnbrödsrullarna med ärtskott eller annat grönt.
![Tunnbrödsrullar](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/D2A4585.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/D2A4585.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/D2A4585.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/D2A4585.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/D2A4585.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/D2A4585.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/D2A4585.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/D2A4585.jpg 1152w)