Råsaft
Ingredienser
Röd |
|
---|---|
Rödbeta | |
Ingefära | |
Vinbärsblad | |
Citron | |
Mynta | |
Vinbär | |
Blåbär |
Orange |
|
---|---|
Morot | |
Lime | |
Citronmeliss | |
Havtornssaft | |
Svartvinbärsblad | |
Gurka |
Grön |
|
---|---|
Selleristjälkar | |
Gurka | |
Lime | |
Ingefära | |
Spenat | |
Äpple | |
Mango | |
Förvällda nässlor, kirskål |
Så gör du
- Skala och ansa alla ingredienser.
- Lägg i saftcentrifugen och kör den.
- Lägg gärna med några isbitar och servera direkt, eller förvara i kylskåp.
Allt flera hushåll är utrustade med en råsaftcentrifug. Grönsaker som mjuknat i kylskåpet eller slokande örter pressas med fördel till en välgörande saft i Svinnkampens anda. Här är våra tre favoritblandningar. Testa dig fram till en som passar dig.
