Råchoklad med bär
Ingredienser
Cirka 30 stycken
1 dl
kokosolja
1 dl
(rå)kakao
1 dl
bärpulver
50 g
torkade bär
Så gör du
- Värm kokosoljan i vattenbad. Rör ner bärpulver och kakao.
- Klä en form (20 x 20 cm) med bakplåtspapper och häll smeten i formen.
- Sprid de torkade bären över. Låt stelna i kylskåp eller frys. Bryt i bitar.
![Råchoklad med bär](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_8713.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_8713.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_8713.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_8713.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_8713.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_8713.jpg 1152w)