• Kontakt
  • Om oss
  • Evenemang
  • För föreningar
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Stöd oss
  • Marthashop
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
Sök
Engagera dig Bli medlem
Stäng
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
  • Marthashop
  • Om oss
  • För föreningar
  • Projekt & Kampanjer
  • Evenemang
  • Kontakt
  • Engagera dig Bli medlem

Picklad lök (1-2-3-lag)

Picklad lök (1-2-3-lag)
Max 15 min

Ingredienser


1 dl
ättika (12%)
2 dl
socker
3 dl
vatten
1
rödlök

Så gör du:


  1. Koka upp vatten och socker i en kastrull. När sockret har löst sig, ta kastrullen från värmen och rör ner ättikan.
  2. Skala löken och strimla tunt.
  3. Häll lagen över rödlöken och låt stå minst en timme, men gärna över natten.

MARTHA
TIPSAR

I lagen kan du även pickla andra råvaror såsom grönsaker eller svamp. Du kan även smaksätta med torra kryddor.

Kategorier

  • Recept
  • Maträtt
  • Inläggningar
  • Specialkost
  • Vegan
  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
Picklad lök (1-2-3-lag)

Detta kan intressera dig

Apelsinris eller ris à la malta ur Marthas kokbok

Recept

Tavastländsk potatislåda

Recept

Glutenfri bulladeg med saffransfyllning

Recept

Följ Martha
på sociala medier

  • Kontakta oss
  • Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
    Medelhavsgatan 14 C 00220 Helsingfors
  • 044 402 6884
  • Om oss
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Bli medlem
  • Rådgivning
  • Tidskriften Martha
  • Styrelsen 2025–2027
  • Historik
  • Inspiration
  • Smartha tips
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Evenemang
  • Nyheter
  • Marthashop
  • Video
  • Marthapodden
  • För föreningar
  • Marthaförbundets förtjänsttecken
  • Föreningsstöd
  • Föreningsteknik
  • Karta över marthaföreningar
  • Marthaförbundets integritetspolicy
  • Marthaförbundets cookiepolicy
  • Frågor & Svar
  • Kontakt
  • Pressmaterial
  • Marthaförbundets faktureringsuppgifter
  • Mötesrum Victoria
  • Våra projekt
  • Alla ut med Martha
  • Hantera vardagen
  • En euro i taget
  • Flytta hem
  • Den finlandssvenska matkulturdagen
  • Integritetspolicy
© 2025 Marthaförbundet