• Kontakt
  • Om oss
  • Evenemang
  • För föreningar
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Stöd oss
  • Marthashop
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
Sök
Engagera dig Bli medlem
Stäng
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
  • Marthashop
  • Om oss
  • För föreningar
  • Projekt & Kampanjer
  • Evenemang
  • Kontakt
  • Engagera dig Bli medlem

Örtsås till fisken

Ingredienser


2 portioner


½ burk
gräddfil
2 msk
finklippt dill, persilja, gräslök eller basilika
2 tsk
citronsaft
1 krm
socker
½ krm
salt och peppar

Så gör du


  1. Klipp örterna med en sax och blanda ihop alla ingredienserna.

Kategorier

  • Recept
  • Måltid
  • Lunch
  • Middag
  • Buffé
  • Maträtt
  • Såser & röror
  • Huvudråvara
  • Mjölkprodukter
  • Örter
  • Mattraditioner
  • Finlandssvensk matkultur
  • Midsommar
  • Jul
  • Specialkost
  • Lättlagat
  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter

Detta kan intressera dig

Fisk på spett med chermoula av vilda växter

Recept

Wok med tofu och gröna bönor

Recept

Glutenfri ugnsgröt på havrekorn

Recept

Följ Martha
på sociala medier

  • Kontakta oss
  • Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
    Medelhavsgatan 14 C 00220 Helsingfors
  • 044 402 6884
  • Om oss
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Bli medlem
  • Rådgivning
  • Tidskriften Martha
  • Styrelsen 2025–2027
  • Historik
  • Inspiration
  • Smartha tips
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Evenemang
  • Nyheter
  • Marthashop
  • Video
  • Marthapodden
  • För föreningar
  • Marthaförbundets förtjänsttecken
  • Föreningsstöd
  • Föreningsteknik
  • Karta över marthaföreningar
  • Marthaförbundets integritetspolicy
  • Marthaförbundets cookiepolicy
  • Frågor & Svar
  • Kontakt
  • Pressmaterial
  • Marthaförbundets faktureringsuppgifter
  • Mötesrum Victoria
  • Våra projekt
  • Alla ut med Martha
  • Hantera vardagen
  • En euro i taget
  • Flytta hem
  • Den finlandssvenska matkulturdagen
  • Integritetspolicy
© 2025 Marthaförbundet