Grekisk sallad med krossade korngryn
Ingredienser
1 ½ dl
krossade korngryn
½ l
vatten
1 tsk
salt
1 bit
gurka
250 g
små tomater
1 dl
svarta oliver
200 g
fetaost
2 dl
finhackad bladpersilja
1
rödlök i ringar
Kallpressad olivolja
Balsamvinäger
Så gör du
- Koka korngrynen i saltat vatten i cirka 20 minuter och låt svalna. Blanda korngrynen med hackad bladpersilja.
- Lägg upp salladen på faten och placera de olika ingredienserna över enligt eget tycke. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
![Grekisk sallad med krossade korngryn](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/sallad_191217_084152.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/sallad_191217_084152.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/sallad_191217_084152.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/sallad_191217_084152.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/sallad_191217_084152.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/sallad_191217_084152.jpg 1152w)