BBQ-hallonsås
Ingredienser
200 g
hallon
2
vitlöksklyftor
2 msk
vinäger
2 msk
muscovadosocker
½ tsk
salt med röksmak
½
chili
Salt, svartpeppar
Så gör du
- Hacka chilin och vitlöken smått. Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Häll upp på burk. Såsen håller cirka två veckor i kylskåp.
![BBQ-hallonsås](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_6862_190412_191530.jpg 1200w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_6862_190412_191530.jpg 992w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_6862_190412_191530.jpg 768w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_6862_190412_191530.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_6862_190412_191530.jpg 1152w)