• Kontakt
  • Om oss
  • Evenemang
  • För föreningar
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Stöd oss
  • Marthashop
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
Sök
Engagera dig Bli medlem
Stäng
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
  • Marthashop
  • Om oss
  • För föreningar
  • Projekt & Kampanjer
  • Evenemang
  • Kontakt
  • Engagera dig Bli medlem

Gubbröra

Ingredienser


4 portioner


2
hårdkokta ägg
8
ansjovisfiléer
1 msk
majonnäs
1 liten
lök
1 msk
hackad dill
4 skivor
rågbröd
Gräslök och rädisor till garnering

Så gör du


  1. Finfördela äggen och ansjovisfiléerna. Hacka löken. Blanda dem med hackad dill och majonnäs.
  2. Skär kanterna av brödet och bred ut blandningen på brödet. Garnera med gräslök och rädisa.

Kategorier

  • Recept
  • Huvudråvara
  • Ägg
  • Fisk
  • Mattraditioner
  • Påsk
  • Jul
  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter

Detta kan intressera dig

Cirkulär i vardagen för högstadiet

Genom att utforska frågor som varför vi köper så mycket nytt, hur vi kan minska vårt matsvinn och hur vi kan vara mer hållbara i vår konsumtion, får eleverna verktyg för att tänka och agera mer hål...

Flatbread med kallrökt gädda

Recept

Speltbrioche

Recept

Följ Martha
på sociala medier

  • Kontakta oss
  • Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
    Medelhavsgatan 14 C 00220 Helsingfors
  • 044 402 6884
  • Om oss
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Bli medlem
  • Rådgivning
  • Tidskriften Martha
  • Styrelsen 2025–2027
  • Historik
  • Inspiration
  • Smartha tips
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Evenemang
  • Nyheter
  • Marthashop
  • Video
  • Marthapodden
  • För föreningar
  • Marthaförbundets förtjänsttecken
  • Föreningsteknik
  • Frågor & Svar
  • Föreningsstöd
  • Marthaförbundets integritetspolicy
  • Marthaförbundets cookiepolicy
  • Karta över marthaföreningar
  • Kontakt
  • Pressmaterial
  • Marthaförbundets faktureringsuppgifter
  • Mötesrum Victoria
  • Våra projekt
  • Alla ut med Martha
  • Hantera vardagen
  • En euro i taget
  • Flytta hem
  • Den finlandssvenska matkulturdagen
  • Integritetspolicy
© 2025 Marthaförbundet