Nu finns boken En euro i taget till salu

Nu finns boken En euro i taget till salu

Beställ ditt eget exemplar av En euro i taget!

En euro i taget är din guide till en hållbar privatekonomi och behandlar vikten av att prata om pengar och att planera sin ekonomi. Första upplagan av boken delas ut till andra stadiets skolor, och den andra, lätt reviderade upplagan har nu kommit till salu. Vardagen och hållbarhet är i fokus i den lättillgängliga guiden där du på 125 sidor och i 10 kapitel kan bekanta dig med de områden av privatekonomin som är aktuella för dig just nu. Du får också tips på vidareläsning och i varje kapitel finns några utmaningar som du kan ta tag i för att lära dig mera och ta kontroll över din ekonomi.

Pengar är en del av livet och därför behandlas i boken inte bara budgetering, inkomster och sparande, utan också konsumtion och matkostnader. Du får också ta del av placeringens grunder samt resonemang kring ekonomiska beslut i vardagen.

Boken är skriven av Marthaförbundets ekonomirådgivare Marina Nygård och för de härliga illustrationerna står Johanna Högväg. Magnus Lindroos grafik gör boken lätt att ta till sig. I redaktionen har ingått Mia-Maja Wägar och Maja-Stina Andersson.

En euro i taget finns till salu i Marthashopen och kostar 12 euro. Portokostnader tillkommer. Vi postar materialet från Marthashoppen en gång i veckan, frakttiden kan alltså variera. Passa också på att bekanta dig med våra andra fina produkter i Marthashoppen när du knappar in din beställning!

Beställ boken här

Se alla artiklar