Ansökningsperioden  infaller 1–28.2. 2018

Föreningsstödet förnyas!

Har ni idéer om mindre projekt ni skulle vilja förverkliga, eller finns det intressanta kurser eller föreläsare ni skulle vilja ta del av och erbjuda till era medlemmar? Då har ni under februari månad möjlighet att söka föreningsstöd från Marthaförbundet!

Nytt för i år är att bidraget kan sökas enligt S-, M- eller L-modell. Flera samarbetspartners och ett evenemang som når ut till många ger möjlighet till större bidrag. Samarbete ger mervärde! För att er ansökan ska godkännas bör den uppfylla de kriterier som finns uppställda. Bekanta er noggrant med kriterierna. Under 2018 finns fem tydligt avgränsande tyngdpunktsområden att söka bidrag för – alla med en stark koppling till marthaverksamheten.

Fundera igenom alla delar av projektet innan ni gör er ansökan. Det är viktigt att ansvarspersonerna är överens om vad man vill göra och hur man ska genomföra det. Var uppriktig och realistisk. Om ansökan är välgjord kan ni satsa fullt ut på själva genomförandet!

Frågor? Kontakta Jessica Åhman, jessica@martha.fi, tfn 044 280 6609 om ni har frågor eller behöver hjälp med er ansökan!


 

Ansökningstiden för föreningsstöd 2018 infaller under perioden 1–28.2.2018.