Lunch på Marthatorget

Lunch på Marthatorget


På Marthatorget kan du njuta av närproducerade läckerheter och umgås med andra marthor. Marthatorgets meny är planerad enligt årets grönsaker.

Marthatorgets lunchmeny bygger på säsongens råvaror och har inspirerats av jubileumsårets landskapsväxter.

Lunchen har utarbetats av företaget Juuri Yhtiöt och dess Pihka-restauranger, som prioriterar ekologisk och närproducerad mat i all sin verksamhet.

Meny

  • Kålpaj och varm svampsky
  • Höstlig gryta på säsongens godaste rotsaker
  • Gurkrelish på ekologisk gurka
  • Picklade äpplen och rödbeta
  • Handgjord tranbärsglass, saltad kinuskisås och havrecrumble smaksatt med granskott

Pris: 14 euro per person

Förhandsbeställningar för grupper

Anmälan är bindande och ni faktureras i efterhand av restaurangen. Till slutsumman tillkommer en faktureringsavgift om 13 euro per beställning. Vid bokningar för grupper på minst 20 personer ingår en gratis lunch. De flesta vanliga specialdieter har tagits i beaktande, men dessvärre kan inte enskilda specifika livsmedelsallergier beaktas. Då ni beställer lunchen på förhand är det enklare för restaurangen att uppskatta antalet matgäster, vilket bidrar till ett minskat matsvinn och en snabbare och smidigare lunchservering.

Restaurangen har begränsad kapacitet och kan enbart ta emot ett visst antal gäster utöver de som har förhandsbokat. Försäkra dig om att ni får njuta av den goda maten vid den tidpunkten ni själva har valt, utan onödigt köande.

Förhandsbeställningarna bör göras senast inom augusti månad.

Förhandsbeställ din lunch: https://www.martat.fi/martat/t...