Marthatorget i Helsingfors den 14 september 2019

Marthatorget i Helsingfors den 14 september 2019

Visst är också du på plats den 14 september, då Senatstorget i Helsingfors fylls av marthor?

Marthatorget samlar tusentals marthor från hela Finland till Senatstorget den 14 september klockan 10-16. Torgdagen är fullspäckad av spännande och inspirerande program, god mat, fin gemenskap och möjligheten att ta till sig massor av ny marthakunskap kring torgets sju temaområden. Hela 15 000 deltagare väntas - kom med, du också! 

Här kan du läsa allt om Marthatorget:

Hjälp oss att skapa alla tiders Marthatorg! Vi efterlyser frivilliga som ställer upp med att t.ex. guida folk rätt på torget, hålla torget snyggt och skräpfritt, värva medlemmar och hjälpa folk till rätta i restaurangen. 

Anmäl dig som frivillig här!

Efter att du anmält dig som frivillig får du närmare information om alla praktiska arrangemang under dagen, tidtabeller och arbetsturer. Passen varierar mellan 1,5-4,5 timmar. De längre passen sprids ut över dagen så att man i lugn och ro kan delta i torgprogrammet däremellan. För de frivilliga hålls även ett infotillfälle i Helsingfors.

Alla frivilliga bjuds på lunch i restaurangen på torget och har tillgång till pausutrymmen och mellanmål under sina pass.

  • Har du frågor om frivilliguppdraget? Kontakta organisationskoordinator Jessica Åhman, tel. 044 280 6609 

Martha-förmån

Sugen på kultur?

Snegla in bakom kulisserna på Nationaloperan, eller njut av en teaterkväll i gott sällskap! Utöver Marthatorget ordnas trevligt kulturprogram från fredag till lördag. Till museer, teatrar och till guidade turer har vi ordnat medlemsrabatter åt marthorna. Se mer under rubriken Övrigt program i Helsingfors.