Huslig ekonomi

36€

Huslig ekonomi är ett läromedel i "hussan", men den lämpar sig precis lika bra som ett standardverk i hemmet. I fem kapitel lyfts matlagningens grunder och inhemska råvaror, kost och matvanor, städning och hygien i hemmet, tvätt och hemvård, konsumtion och miljömedvetna val i vardagen. Receptdelen innehåller över hundra recept för frukost, lunch, middag och mellanmål. Dessutom nedslag i olika matkulturer och -traditioner. Boken utgår från Marthaförbundets matvision med fokus på inhemska och säsongsanpassade råvaror och mycket vegetabilier.

Huslig ekonomi är ett samarbete mellan Schildts & Söderströms, författarna Maria Riska och Nina Tallberg och Marthaförbundets hushållsrådgivare Elisabeth Eriksson och kommunikatör Karin Lindroos. Redaktör är Kajsa Heselius.

Under maj månad bjuder vi på portokostnaden då du beställer något ur marthashopen. Passa på inför morsdag, examensfester och sommarens kalas. Erbjudandet gäller endast de produkter vi har i lager på Marthaförbundet, ej produkter som säljs via en annan part, exempelvis textilier.
Huslig ekonomi

Relaterade Produkter